Robotvenn

  • 17.01.2017 kl. 22:04

Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde en robotvenn. En robot uten følelser eller forventninger, en robot jeg kunne skjefte på, være skjip mot og klage til, uten å være redd for at den skulle bli skuffet, såret eller sint på meg. Jeg hadde trengt en sånn robotvenn noen ganger. Det er så dårlig gjort at mitt dårlige humør skal gå utover de jeg er glad i, det er ofte de jeg klager til og viser følelsene mine til. De må tåle all dritten liksom. Men om jeg hadde hatt en robot som kunne taklet meg når jeg er i de humørene, da hadde de jeg er glad i sluppet å gå igjennom det!

Jeg trøster meg med at jeg er der for dem når de er i et sånt humør, så det går begge veier. Men i det siste så synes jeg at jeg har vært ganske slitsom for de nærmeste.

2 Kommentarer

Victoria Larsen

17.01.2017 kl. 22:06
Ønsker deg en flott tirsdagskveld :-)

liveterherlig93

18.01.2017 kl. 11:01
hehe:)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits