"Hvorfor er du stressa?"

  • 13.01.2017 kl. 22:15

Hadde jeg bare klart å finne ut hvorfor jeg er så stressa så hadde det nok vært lettere å slutte å stresse. Jeg blir alltid like oppgitt når jeg forteller folk at jeg er veldig stressa og nervøs for tiden, også sier folk "Hvorfor er du stressa? Alt er under kontroll! Det er ingenting å stresse over." Til dette pleier jeg å svare ganske snappy, nesten til og med litt frekt, ikke fordi jeg blir sint på dem egentlig, jeg vet jo at de har rett. Men når de sier det, så føler jeg at det ikke er håp, fordi nei, jeg har ikke noen spesifik grunn til at jeg er stressa og nervøs, de har rett i det, og det er det som er så kjipt, fordi hvis jeg ikke egentlig vet hvorfor jeg går rundt med klump i brystet? Hvordan skal jeg da fikse det?

Tvangstankene mine går helt bananas for tiden også, noe som blir eksta småting å stresse over, i tilegg til alt annet. Til og med det å skrive ordet "stressa" trigger tvangstanker, fordi hodet mitt forteller meg helt plutselig at ordet "stressa" er et ord jeg ikke burde skrive, fordi da vil det bare bli verre, eller da vil det skje noe! Bare det å snakke åpent om tvangstankene mine gjør at jeg blir sykt engstelig. Som om tvangstankene er et slags vesen som lever inne i meg, som blir sint hvis jeg snakker om den. Jeg er så lei dette her.


 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 00:19
Jeg håper du får en fin helg :-)

Silje Romundset Karlsvik

14.01.2017 kl. 14:23
Huff, det hørtes ikke helt lett ut... :/ Feel ya tho, god på å stresse her også, er jo helt forferdelig noen dager!

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits