Et kreativt år

  • 15.01.2017 kl. 11:49

Nyttårsforsett føler jeg har blitt litt utdatert, fordi man setter seg masse nyttårsforsett som man får dårlig samvittighet hvis/når man ikke får dem til. Men jeg har et nyttårsforsett faktisk, eller, tror ikke det handler så mye om at det er nyttår, jeg bare har fått et nytt mål. Jeg vil lese flere bøker og være kreativ oftere. Jeg er så glad i å være kreativ! Men jeg er ikke flink nok til å være det ofte nok, jeg tror jeg lager for mange regler for meg selv. Som foreksempel bloggingen, blogging er en suveren måte for meg å være mer kreativ på, men jeg hindrer meg selv ved å tenke at jeg ikke kan blogge fordi jeg ikke har et bra speilreflekskamera, eller et skikkelig fint bloggdesign, og ikke kan jeg masse om sminke og mote.

Men jeg må slutte å tenke sånn. Jeg kan bli sånn noen ganger med tegning og maling også, hvis jeg ikke har alt det fancy utstyret så tenker jeg liksom at jeg ikke kan bli flink, men det er så teit og jeg blir så irritert på meg selv som har tenkt sånn! Så nå skal jeg prøve å være kreativ så ofte jeg kan, og jeg skal bli mer oppdatert på kunst, og lese litt om det, og jeg vil lese flere bøker, jeg vil bli inspirert av andres kreasjoner! 2017 vil jeg at skal bli et kreativt år!

1 Kommentar

liveterherlig93

15.01.2017 kl. 12:00
kult:)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits