Storytime

  • 15.01.2017 kl. 20:35

Jeg gikk i tredje klasse, så da bodde jeg i Spania, det var kanskje noe dere ikke visste, men jeg bodde i Spania fra andre til fjerde klasse! Jeg gikk på norsk privatskole i nærheten av der jeg bodde. Jeg trivdes ganske godt på den skolen, selvom det noen ganger var litt få elever der.

I noen perioder så var det nesten ingen der på min alder, det var en periode hvor det bare var meg og tre andre i fjerde trinn, og da var det ikke så mange lekekamerater å velge mellom. Men i tredje klasse så var det ganske mange barn i klassen, og jeg hadde en del venninner. Men guttene var overhode ikke interressert i meg, jeg var veldig "funny looking" om man kan si det sånn. Jeg var veldig tynn og lang, hadde helt hvitt hår og hvite øyenbryn og hadde veldig stor munn i forhold til annsiktet. Jeg husker at når jentene og guttene lekte sammen i friminuttet så hendte det noen ganger at vi lekte at guttene var kjæledyr, også skulle jentene være eiere, så da måtte jo alle eierne ha ett kjeledyr hver. Og gjett hvem som ville være kjeledyret til den spinkle jenta med for stor munn i forhold til ansikt? Ingen.

Men en dag fikk jeg oppmerksomheten til alle guttene i klassen, men ikke på den måten som jeg ville. Det var en gutt i klassen som var en skikkelig rakker, en rampeunge som man sier. Og en dag i friminuttet hvor jeg gikk rundt og ante fred og ingen fare så kom denne rampeungen bak meg og dro ned buksa mi, og i det han dro ned buksa mi så dro han også ned trusa, jepp, jeg var nok den første jentetissen disse guttene fikk se #Stolt.

Ansiktene til guttene kommer jeg nok aldri til å glemme, det var en blanding av ekstrem fascinasjon, sjokk, interresse, ja, som sagt, første gangen de fikk se en jentetiss! Jeg husker at det var noen av guttene som ikke hadde fulgt med akkurat da det skjedde, så jeg hadde rukket å dra på meg buksa igjen før de rakk å se noe. Og jeg husker at de som faktisk hadde fått se ble veldig "kule".

"SÅ DU TISSEN HENNES?" Skrek de stakkars guttene som gikk glipp av det, "JA, JEG SÅ DEN, HELT SANT!" skrek de heldige som fikk det med seg. Når jeg tenker tilbake på det nå så klarer jeg ikke annet enn å le. Men der og da var det sykt traumatiserende!

3 Kommentarer

Victoria Larsen

15.01.2017 kl. 20:49
Huff, så utrolig frekt og slemt! Det er så mange i den alderen som bare måå ødelegge for andre..

Henriette

15.01.2017 kl. 22:51
Gud for noen drittunger! Makan! De gjorde det på vår skole og... så kjenner til den følelsen, ikke søren om jeg gikk i joggebukser eller sånne adidas bukser med knapper langs hele foten på utsiden. Da bad man om bråk.

liveterherlig93

16.01.2017 kl. 10:31
teit!

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits