Et (kjedelig) tips

  • 15.01.2017 kl. 23:04

Herlighet, jeg føler at dette blir et sykt kjedelig, meget uinterresant innlegg. Men jeg har hatt veldig lyst til å bli flinkere til å drikke te *skrev hun, mens hun drakk kaffe*. Det er mange fordeler med å drikke mer te, man får i seg væske, og antioksidanter, og det hjelper til med å holde en normal appetit.

Men, jeg er ikke superfan av Lipton teene fordi jeg synes alle smaker helt likt og det er umulig å drikke dem uten sukker. Men i går kjøpte jeg en te jeg synes så spennende ut, og den var faktisk veldig god! Den søte chillismaken var faktisk søt nok til at jeg ikke følte at jeg trengte sukker, og den hadde ikke sånn "bitter" smak som jeg føler noen typer te kan ha.
 

3 Kommentarer

morsmiddag

15.01.2017 kl. 23:07
Den er blant mine yndlings teer, helt nydelig. Det merket har veldig mange gode sorter, og de fleste inneholder ikke koffein.

annebe

15.01.2017 kl. 23:21
Ikke smakt denne :)) Jeg drikker kaffe tidlig på dagen og en tekopp om kvelden <3

liveterherlig93

16.01.2017 kl. 10:27
ikke smakt:)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits