Forståelsesfulle mennesker

  • 16.01.2017 kl. 18:43

Noen ganger møter jeg utrolig snille og forståelsesfulle mennesker på jobb, og jeg setter så sykt pris på det! Spesielt hvis jeg møter en skikkelig forståelg kunde, en kunde som forstår at jeg også er et menneske med følelser, og ikke en maskin som er programert til å gjøre kunden fornøyd og være glad hele tiden. Jeg kan også ha en dårlig dag, jeg kan være klumsete, jeg kan gjøre feil!

Jeg er sykt forsiktig med å klage på mennesker i service yrket, det skal gå veldig langt før jeg er klagete, eller frekk mot en ansatt. Det beste jeg vet er når kunder ser at jeg er sliten og nervøs, og når jeg gjør noe feil så sier de "Det går fint, det er snart stenging, alle blir surrete etter en lang dag". Da blir jeg veldig positivt innstilt til nye folk, når jeg møter en sånn person, sykt hyggelig.
 

3 Kommentarer

liveterherlig93

16.01.2017 kl. 18:50
<3

Maria Jansen

16.01.2017 kl. 19:06
Viktig med slike mennesker i verden! De kan virkelig gjøre en dårlig dag god! Lærte mye om forskjellige mennesker da jeg jobbet i butikk, er mange som er frekke og ødelegger, men de forståelsesfulle er de jeg husker best!

Ønsker deg en fin kveld videre :)

Victoria Larsen

16.01.2017 kl. 20:05
Ønsker deg en fin mandag :-)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits