Hvorfor er jeg så rar?

  • 17.01.2017 kl. 14:05

Jeg har en skikkelig irriterende tvangstanke, denne tvangstanker hindrer meg i å skrive om ting som kommer til å skje. Som for eksempel hvis jeg skulle tatt fly om to dager, så hadde jeg ikke klart å skrive et innlegg om at jeg skulle det. Ikke fordi jeg har flyskrekk, det kan være om hva som helst. Sånn som bryllupet da, mest sannsynlig kommer jeg ikke til å skrive om bryllupet dagen før, det hadde jeg nok ikke hatt tid til uansett, men jeg liker ikke å skrive om det nå heller. Eller, jeg liker jo å skrive om bryllupet, men jeg liker ikke å skrive hvor mange dager det er til, eller hvilken dato osv.

Sykt rart, og veldig irriterende. Det hindrer meg jo i å skrive visse typer blogg-innlegg hvis jeg ikke klarer å skrive om planer for helgen og lignende. Er det flere som er sånn? Jeg føler jeg er helt alene om dette her, siden det er en så sær ting.

3 Kommentarer

Victoria Larsen

17.01.2017 kl. 14:38
Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

Nina

17.01.2017 kl. 16:22
Fint bilde av deg :)

Tessa Bennett ♥

17.01.2017 kl. 19:32
Uff så fælt.. Det må være utrolig vanskelig :(

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits