Går det utover andre?

  • 18.01.2017 kl. 21:15

Nå har jeg begynt å åpne meg litt mer til dere anngående tvangstankene mine. Og jeg synes det er bra at jeg har klart å gjøre det, fordi jeg har hatt lyst til å bli kvitt dem lenge, og for å bli kvitt dem så må jeg jo snakke om dem. Det å blogge om dem er en fin måte for meg å få dem ut av hodet på.

Men jeg er veldig redd for at jeg kan trigge andre med tvangstanker, eventuelt "smitte" tvangstankene mine over på andre som ikke hadde dem i utgangspunktet, om det gir mening. Burde jeg kanskje merke disse tvangstanke-innleggene med "Trigger warning"?

Jeg vet at jeg selv ikke kan lese om andres tvangstanker. Det hjelper kanskje der og da å lese om flere som sliter med de samme tingene som meg, da føler jeg meg ikke så alene. Men for meg er det veldig fort gjort at andres tvangstanker også blir mine, det har jeg opplevd flere ganger. Jeg kunne nok ikke lest en blogg som dette her, rett og slett på grunn av det.

3 Kommentarer

Nina

18.01.2017 kl. 21:47
Det er bra :)

Henriette

18.01.2017 kl. 21:47
Herre Gud så flink du er å tegne!

Må gjerne skrive om tvangstankene dine for min del. Det og blogge i seg selv er jo en form for terapi. Det og greie og ordlegge det man føler. Så kjør på!

annebe

18.01.2017 kl. 23:31
Tenker ikke at det går ut over andre :) Jeg kan ha litt tvangstanker selv jeg..men er ikke så mye at det er noe stort problem heldigvis... Kul tegning :)) Alle gode ønsker til deg :))

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits