Barndomshjemmet

  • 16.01.2017 kl. 20:23

Ok folkens, nå skal jeg trosse tvangstankene og blogge skikkelig, det nærmer seg bryllupet veldig nå, og jeg merker at det er flere enn bare meg som blir stressa her! Egentlig er det litt deilig da, jeg merker at jeg blir roligere når andre stresser, men hvis ingen stresser så gjør jeg det, er det flere som er sånn?

Nå er jeg hjemme hos foreldrene mine, vi har tenkt til å sove her frem til bryllupet, untatt natten før og natten etter (obviously). Det er deilig å ha folk rundt seg som vil hjelpe til! Og folkens! Jeg hadde utdrikningslag på Lørdag, og det var sykt gøy, skikkelig vellykka! Jeg festet fra klokken kvart på ti om morgenen til klokken halv fire på natten, så jeg var sykt sliten mot slutten! Men det var skikkelig gøy, jeg skal legge ut litt bilder ogsånn av det senere. Akkurat nå så blogger jeg fra Macen som de har hjemme hos foreldrene mine, og her har de bare gamle bilder, så her får dere se et litt eldre bilde av meg!

2 Kommentarer

Nina

16.01.2017 kl. 21:02
Kos:)

Henriette

16.01.2017 kl. 21:11
Så stas med utdrikkningslag da! Jeg giftet meg i "all hemmelighet" jeg - mamma og pappa fikk vite det torsdagen, en og en halv uke før vi giftet oss, at neste lørdag da bør dem ikke ha planer - og det er hysj hysj :D Altså.. det var i fjor 13. Februar for å være nøyaktig vi giftet oss :p Super morsomt å legge det ut på facebook etterpå :D

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits