En lat drittunge

  • 31.01.2017 kl. 13:24

Å være gift føles helt nydelig, jeg føler meg så trygg på mannen min og blir veldig glad og engasjert når jeg tenker på at jeg skal ha en fremtid sammen med han. Men voksenlivet, det sliter jeg litt med å få kontroll på. Jeg er så vimsete, og rotete, og jeg føler ikke at jeg har et bra system på ting.

Jeg blir skikkelig lei meg når jeg har prokastinert, noe som gjør at jeg prokastinerer enda litt til. Jeg gruer meg til alt mulig tull, enkle ting som å sette meg ned å skrive en jobbsøknad for eksempel, så enkelt og så fort gjort, men jeg får vondt i magen av det fordi jeg føler det ikke blir bra nok. Jeg får noen ganger bare mest lyst til å legge meg ned i en varm seng i et stille mørkt rom og bare slappe av, men så vil jeg jo ikke det heller, fordi jeg vil jo tjene penger, jeg vil gjøre noe slik at jeg kan legge meg ned med god samvittighet, uten bekymringer. Det er lenge siden jeg har lagt meg ned med helt god samvittighet, uten den følelsen av at jeg egentlig ikke har fått gjort det jeg burde i løpet av dagen.

Og det værste er at jeg finner ingen god unnskyldning til hvorfor jeg er sånn, og jeg blir så redd for at jeg rett og slett bare er en lat drittunge som ikke er klar for annsvar og voksenting. Det er tullete å tenke sånn, fordi det hjelper ikke, heller tvert imot. 

1 Kommentar

liveterherlig93

31.01.2017 kl. 14:41
håper det blir bedre:)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits