Valentine

  • 16.02.2017 kl. 16:40

Jeg vet at meninger rundt valentines day er veldig blandet, noen mener at det er en teit dag som kun handler om markedsføring, mens andre synes det er hyggelig. Personlig er jeg av sistnevnte, men jeg ser hvorfor noen kan synes at det bare handler om å gi folk "en ny unnskyldning til å kjøpe overpriset drit".

Men jeg liker at vi har en dag i året hvor vi bare tar oss tid til hverandre, jeg og Thomas gjorde ikke spesielt mye den dagen, men vi koste oss sammen hjemme og så på film mens vi drakk musserende vin. Og det var helt perfekt, det viktigste er at vi har det koselig sammen og ikke tvinger oss ut for å gjøre noe, og at det ikke blir et så sykt stort press på at det må være den "perfekte valentinesdagen".

Men Thomas klarer ikke la vær å skjemme meg bort da, jeg fikk både øredobber, et smykke og en kjempefin blomst. Mens han fikk en comfyballs boxer fra meg, hehe.


Hva gjorde dere på valentinsdagen?

2 Kommentarer

liveterherlig93

16.02.2017 kl. 16:59
kos:)

Lilli

16.02.2017 kl. 20:06
Så koselig :)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits