Modellkarrieren som aldri ble noe av

  • 16.02.2017 kl. 17:06

Jeg har laget et innlegg før om at jeg egentlig har prøvd meg som modell. Og tanken slår meg fremdeles av og til, siden det hadde vært litt kult. Men fysøren, jeg vet at dette bare er min personlige erfaring, og jeg vet at mange modeller trives veldig godt med det. Men jeg merket kroppspresset med en eneste gang. Om jeg bare er motagelig til sånne ting vet jeg ikke, vanligvis er jeg ikke det, men jeg ble preget av det så og si med en gang jeg dro på casting.

Det kan jo bare være fordi jeg så for meg i mitt eget hode at man måtte være så og så mange cm rundt livet og alt det der, og sånn er det jo litt. Og det som er med min kropp er at jeg ser tynn ut, og jeg er jo tynn, men jeg har litt cm rundt livet altså, sånn er det bare, jeg har naturlig brede hofter og for at alle innvollene mine skal ha plass så må midjen min ta litt plass. Uansett hvor mye jeg hadde gått ned i vekt, så tror jeg ikke det hadde gjort så stor forskjell.

Og det er helt fint for meg, jeg er kjempefornøyd med kroppen min, jeg vil ikke ned i vekt, jeg liker å ha litt former. Så når castingdama skulle drive å måle alt mulig med målebånd så ble jeg litt sån "Eh, hva har det å si?" Målene mine burde ikke ha så mye å si tenker jeg da, de burde heller bare ta bilder av meg og se hvordan kroppen min fungerer på bilder.

Er jo dumt hvis de tenker sånn "ja, hun er fin på bilder, men hun har litt for mange cm rundt hoftene". Det er synd, fordi modellyrket virker så kult egentlig, det er kreativt arbeid, og jeg tror jeg kunne ha likt det! Men sånne ting passer ikke meg, og det passer vel egentlig til ganske få.

3 Kommentarer

Evelin

16.02.2017 kl. 17:07
så fin du er:D

liveterherlig93

16.02.2017 kl. 17:55
en dag kanskje:)

annebe

16.02.2017 kl. 19:03
Jeg har jo jobbet litt som modell, men bare som en hobby i tillegg til annen jobb..og bare her i Norge.. Så om man ikke tenker å bli toppmodell og jobbe i utlandet osv ..kan man ha en "vanlig" kropp og ha noen oppdra av og til for det..Så om du synes slikt er gøy er det jo ok å registrere seg i et modellbyrå .. Å slanke seg for å få jobb høres ikke bra ut i alle fall.. Ha en fin kveld :))

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits