Voksen og bestemmer selv

  • 22.02.2017 kl. 21:17

Ah, den følelsen man sitter med på kvelden alene, klarer ikke å tolke om jeg er overtrøtt eller inspirert. Det er jo egentlig ikke så sent en gang, klokken er ti på ett, og jeg sitter her og forhåndsskriver innlegg. Jeg tror jeg bare føler at det er sykt sent, fordi det er helt mørkt og stille, og Thomas har lagt seg, og vanligvis legger jeg meg når han legger seg, men nå er jeg ikke trøtt.

Følelsen kan nesten sammenlignes med når jeg gikk på ungdomsskolen/videregående og var oppe sent på hverdager, det var jo litt digg, men også litt nervepirrende fordi jeg skulle på skolen dagen etter. Men jeg trenger ikke stå opp tidlig i morgen, så hvorfor føler jeg meg så "bad" for at jeg sitter oppe nå? Jeg er 21 år, jeg kan være oppe så lenge jeg vil, det er ingen som bestemmer når jeg skal legge meg. Jeg er vel fremdeles ikke vandt med den følelsen. 

3 Kommentarer

Kristine

22.02.2017 kl. 21:46
Det er så digg å bestemme selv når du vil legge deg! :D Elsker å bo for meg selv :) ♥

Victoria Larsen

22.02.2017 kl. 22:00
Veldig bra skrevet!

liveterherlig93

23.02.2017 kl. 10:16
digg da:)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits