Amatørnivå

  • 26.02.2017 kl. 17:59

Jeg vet jeg blogger mye om youtube for tiden, men jeg synes det er så gøy! Det er lenge siden jeg har funnet noe som inspirerer meg og motiverer meg sånn. Jeg vet at videoene våres kanskje er kleine og på et veldig amatørnivå, men jeg driver med det mye og tester ut, og alle må jo begynne ett sted! Dere kan følge youtubekanalen min her! Jeg blir SÅ glad hvis dere følger den, jeg legger ut videoer ofte! Og hvis dere har en youtubekanal så vil jeg veldig gjerne følge dere for inspirasjon!


Jeg håper dere alle sammen har hatt en fin helg og koser dere denne søndagen! Jeg skal chille sammen med mannen min og redigere filmer til youtube, og kanskje planlegge litt senere videoer! Også må jeg jo ha min daglige dose med Vikings! Til de som ser etter en ny serie å sluke så vil jeg virkelig anbefale Vikings, det er dritbra og jeg er kresen på serier så det sier litt!

3 Kommentarer

liveterherlig93

26.02.2017 kl. 18:08
bra du liker:)

Victoria Larsen

26.02.2017 kl. 18:19
Så pen du er!

Fritt utløp

26.02.2017 kl. 18:33
Victoria Larsen: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits