Halvferdig tegning

 • 23.02.2016 kl. 21:22

                         

Dette er den nyeste tegningen i tegneblokka. Den er langt i fra ferdig, men tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt på hva som bedrives på tegnefronten. 

Håper ellers at alle har hatt en fin tirsdag og fortsatt holder motet oppe!


 

Verpesjuk

 • 22.02.2016 kl. 22:04

Jeg vil ha barn.

Jeg vil ha mitt eget barn.

Min egen lille stjerne. Som er kun min. Og mammaen sin da. Men MIN.

Jeg vil ha den skjønneste lille skapningen, som gråter dag inn og dag ut, som bæsjer de ekleste bleiene som jeg står brekker meg over og som gjør det vanskelig for meg å fokusere på noe annet enn nettopp den. Sammen med min Venus, vil jeg at vi sammen skaper vårt lille barn. Og jeg vil ha det nå. Men samtidig er det så vanskelig. For vi er bare tyve år. Og det finnes ikke noen bedre alder å få barn i, når det gjelder for barnet sin skyld. Men for oss selv, så burde vi kanskje vente. Vente til vi er ferdig med å studere, fått oss jobb, begynt å nedbetale gjelden vår, fått meg lappen og så mye mer som kommer med det å bli voksen. Men jeg vil egentlig ikke det. Jeg vil egentlig ha barn.

                                                

 

Det eneste jeg har ønska siden jeg begynte å arbeide med barn, er å få mitt eget. Skape en ny familie, som jeg allerede har forestilt meg hvordan skal bli. Familie-utopia, hvor ungen vil være i fokus. Hvor ikke bare mat, drikke og søvn vil være en prioritet, men også lek, kjærlighet og lærdom. Å gi barnet alt det

jeg selv ikke fikk. Vise at jeg kan være den beste pappaen et barn kan få.
 

Jeg fikk en på tygga av svigerfar

 • 21.02.2016 kl. 16:50

Søndager er som søndager flest. De er tolv timer for korte og sprer en aura av latskap. Men til tross for at oddsen tilsier at dagen skal tilbringes i pysj ogmed kaffekopp, så blei det faen meg en treningsøkt i dag. Helvete heller, skal jeg bli fit før ferie, så må jeg holde det gående. Så da blei det en liten bokseøkt med svigerfar. Og makan til type. Han veit å gi meg litt juling. For de som kunne tenke seg å prøve noe annet enn vanlig styrketrening med vekter, så vil jeg anbefale og variere i ny og ne, og for meg er det i form av kampsport. Jeg er langt fra noen Sensei, men vet å slå et slag og sparke fra meg, så da er det fint å kunne variere litt vekk fra repeterende styrkeøvelser, og heller få ei på tygga.

Om noen ukers tid skal Frøken Fryd & Co (Altså, hennes familie og meg) dra til Georgia, USA. Etter langt og lenge får vi endelig dratt og jeg er veldig spent på hvordan det er på andre siden av dammen. Har vært i US&A én gang tidligere, og det var i TEEEXAS. Men det er mange centimetre siden, og det blir spennende å kunne oppleve Land of the Free som voksen.

                                                      

Men alt i alt, frøkna stikker om to uker og jeg kommer slentrende etter en uke etter der igjen, så vi får se om vi klarer å fortsette å legge ut såpass da. Nå kommer dagen til å nytes med god mat og familieselskap, og kanskje en alkoholenhet eller to, før enda en ny uke begynner. Woooooooooooohoooooooooooooo. 

                             QtxlCsVKkvY
                                                                        ^Trykk på bildet^
Kom forresten over denne gamle skatten. Var musikken virkelig bedre før? Begynner noen ganger å lure.

 

Forelskelse

 • 20.02.2016 kl. 19:58

Har du noen gang sett et barn være forelska? Den rene og ubetingede kjærligheten. Den nesten spruter ut av kinnene på den lille sprelske skapningen. Det finnes svært lite annet jeg syntes er så søtt, som et barn som er forelska. De siste ukene, har jeg lagt merke til at flere av barna har blitt "forelska" i meg. Stadig vil de kun være med meg og ignorerer andre barn. Flere ganger har de tatt hånden min inntil munnen sin og forsiktig kysset den, men ikke så jeg skal "merke" det da. For det hadde jo vært sinnsykt flaut.

 

Men barns forelskelse er det jeg savner hos voksne. Du kanke stave kjærlighet uten ærlighet, og hvor blir den av mon tro? Voksen kjærlighet er ofte så dominert av sex. Og la oss være ærlige, sex er faktisk ganske viktig. Skal ikke gå i detalj hvor ofte vi woo-hooer, men vi kan begge med hånden på tissen si at det gir hverandre nærhet. Men på den annen side, så er det ikke bare sex som er viktig. For er virkelig sex en såpass sterk faktor, at vi lar oss "forelske" av den, og ikke av personen?

                                                      

For kan jeg snakke av egen erfaring, så er kjærligheten stor her. Det er ikke nok å by på pikk'n'scramble. Det er viktig å være sammen, gjøre ting sammen og aller viktigst snakke sammen. Stadig ser jeg par hvor jeg ikke forstår hvordan de fortsatt er sammen. Sjeldent bruker de tid sammen, og når de eventuelt har tid sammen, er det alltid noe annet som er mer fristende å fokusere på. Det viktigste for meg, er kjæresten min. Klisjé eller ei, men jeg klarer ikke få ro uten å være med kjæresten min. Sjeldent får jeg sove uten henne, men det er bare så så mye kroppen orker.
 

Slik ble tegningen dere hjalp meg med!

 • 19.02.2016 kl. 16:21

                                                          

For to dager siden ba jeg dere om å hjelpe meg med denne tegningen, flere fåreslo krigsscene , noe som inspirerte meg til å tegne dette. Vet ikke om det ble som dere så for dere, men jeg synes uansett det var sykt gøy at dere hjalp meg, og jeg kommer helt klart til å gjøre dette flere ganger! 

Det hender at jeg står fast til tider og da er det jo så bra at det finnes kreative mennesker som inspirerer meg! Tusen takk!

Info om oss bak Fritt Utløp

 • 18.02.2016 kl. 18:23

                                                         

Tenkte vi kanskje kunne besvare noen spørsmål, som ikke akkurat er hyppig spurt, men som kanskje noen skulle tenke over eller stusse over. Så vi tar en liten CHFAQ - Could Have Been Frequently Asked Questions.

 

 1. Hvem er du/dere?

 Vi er en mann og en kvinne, begge 20 år, som nyter hverandres selskap og er et selvutnevnt kjærestepar. Vi møttes på en finurlig måte, men det får bli en historie for en annen gang. Vi er fremtidige studenter, men midlertidige arbeidere og vi kommer fra henholdsvis Oslo og Gjøvik. Hvor vi er nå, er et mysterium.

 1. Hvem skriver/tegner?

Det er kvinnen i forholdet som bærer blypinnene med stolthent, mens hun med presisjon og ømfintlighet lar den falle mot den hvite overflaten. Med sitt tynne håndledd skaper hun de mest kreative verkene jeg noen gang har sett. Mannen, altså meg, er han som bruker sine tykke pølsefingre på tastaturet, klør seg en ekstra gang bak i undertøyet, lukter litt ekstra godt, før han presser de analinfiserte fingrene sine mot tastaturet igjen for å skape en form for skriftlig bukkake. Beklager, men noen ganger må man bare være litt ærlig.

 1. Hva gjør dere når dere ikke blogger?

Vi blogger. Hehehe. Det er nettopp derfor vi begynte med blogg, fordi vi er venneløse og mangler selvinnsikt til å gjøre noe annet. Men vi trener en del, og begge jobber.  De av dere som har sett nedover bloggen, har kanskje lest En barnehageansatts tankeboble (1) og forstått at jeg jobber som barnehageansatt. Min bedre halvdel har funnet jobb på den lokale dagligvarehandelen og har nylig fått en ny "tittel", øl- og brusansvarlig (Hurra Hurra Hurra). Penger må til for å overleve i denne harde og brutale verdenen vi lever i.

                                                      

 1. Kommer vi til å få se ansiktene deres?

Kanskje, kanskje ikke. Tiden får vise. Vi ønsker ikke å vise hvem vi er helt ennå og vi syntes det er litt greit å være anonyme. Selv ikke våre nærmeste vet at vi blogger, så det er vår lille hemmelighet. Men følg med, så kan det hende vi pryder bloggen med våre "nettopp-blitt-voksen-ansikt".

 1. Hvofor skal jeg gidde å lese bloggen deres?

La oss følge de mange politikeres fotspor og drive litt valgkamp. Dere burde lese og følge oss av den enkle grunn at våre råe og ekte følelser kommer frem med innleggene våres. Det er kanskje ikke politiske, moralske eller andre vanskelige spørsmål vi tar opp, men kun våre følelser og tanker for hver dag som går. Om ikke det er nok, så tilbyr vi virtuelle klemmer og masse kjærlighet. Det er ikke manko på slikt her i gården. 

 1. Legger dere noe ut hver dag?

Vi prøver å legge ut noe hver dag, så vi ikke bare lar dette prosjektet falle bort, slik så mange andre av våre drømmer og ambisjoner har gjort. Siden vi ikke har fått medhold i å reprodusere oss, så lar vi vår smerte og større tidsrom gå utover bloggen. Så dermed presser vi ut noe for hver dag, men om det skulle være vi ikke rekker å legge ut no, så frykt ei, det er alltid en dag i morgen. 

Om det skulle være noe annet dere lurer på, så får dere bare spørre, men regner med at noe av de mystifistiske delene rundt bloggen er blitt besvart nå.

                                                    


 

 

Trenger noen kreative hjerner!

 • 17.02.2016 kl. 11:21

                                                            

Noen som har noen tips til noe ekstra jeg kan gjøre med denne tegningen? Føler at jeg vil gjøre mer ut av den, men vet ikke helt hva.

Nye tegninger

 • 16.02.2016 kl. 19:12

En barnehageansatts tankeboble (1)

 • 16.02.2016 kl. 17:56

Du går ut av døra, ikledd de varmeste klærne du kunne finne. Seende ut som Michelin-mannen, er du klar for å begi deg ut på enda et eventyr.

Sollyset treffer deg sterkt i øynene, du angrer på at du ikke tok med deg solbriller, men faen heller da, hvordan kunne du vite da du gikk ut døra, at sola skulle stå opp i dag, midt i februar? Øynene dine kniper seg sammen, du sliter med å se deg rundt, samtidig som ungene roper etter deg.

Navnet ditt uttalt på så mange barnslige måter. Et dypt trekk av vinterluften, skulle nesten tro det var Fisherman Friends du prakka opp i nesa di.

I sakte film går du ut mot vinterlandskapet. Barna omfavner deg, smiler og ler, du innser at det er nettopp derfor du er her. Samma hvor dypt og klisjé det høres ut, så er det nettopp derfor du har valgt å fortsette å arbeide her?..

Tanken på å tenke

 • 15.02.2016 kl. 17:13

Har du noen gang sittet og tenkt på hvorfor du tenker, for så å begynne å tenke på at du tenker, og du kommer ikke frem til den tanken du egentlig skulle ønske at du tenkte, for videre slår det deg at tanken på å tenke er en rar tanke.

Videre slår det deg at det også er rart hvordan du har en stemme inni hodet ditt, og du begynner å tenke på denne stemmen og lurer på hvordan det har seg at du har en stemme som uttaler tankene dine for deg, før du med din fysisk verbale stemme uttaler det høyt ut for deg selv.

Til slutt ender du opp med å forstå hvor rart det var med denne digresjonen, så du legger deg ned og begynner å tenke på noe annet. Som hvorfor Kanye West skal slippe et dataspill, eller hvorfor vann inneholder to hydrogen-atomer og kun et oksygen-atom, eller hvor mange kalorier en Carmex inneholder. Kanskje det bare er meg?

Tegningtid

 • 15.02.2016 kl. 13:01

 

 

Vårt aller første blogginnlegg

 • 14.02.2016 kl. 23:09

God kveld.

 

Vi er et par som kom på at vi alltid har klager på at vi ikke har en hobby, så hvorfor ikke ta litt inspirasjon fra "Julie & Julia" (2009), og begynne vår egen lille blogg? Kanskje vi legger ut i hopevis, tropevis, eller så dør prosjektet, sakte men sikkert. La oss nå ikke håpet på det.

 

                                         

 

Den ene av oss vil komme til å skrive noen tekster, mens den andre vil legge ut noen tegninger. Kreasjonene våres vil egentlig bare være et utløp for vår frodige fantasi som trenger, derav navnet, et fritt utløp.

 

Får da håpet vi klarer å tilfredstille et og annet sinn.
 

 

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

 • Blogg
 • Søk i bloggen

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no