20 år og partypooper

  • 01.03.2016 kl. 19:12

                       

Vi har prøvd. Jeg lover. Vi har prøvd så godt vi kan, men det bare går ikke. Det bare går virkelig ikke.

Å dra ut på byen er så sinnsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykt kjedelig. Og det frister så voldsomt lite, litt som å dra til kjerka på en søndag morgen. Men det går bare ikke. Vi klarer ikke få oss selv til å gjøre det. Gang på gang har vi prøvd å motivere hverandre som to sportsutøvere i tenåra, med å daske hverandre på rumpene og slå hverandre i ansiktet, mens vi roper borderline homoseksuelle fraser til hverandre, men etterfulgt av en no-homo så ingen skal misforstå vår broderlige kjærlighet for noe annet.

                        

Men uansett hva, så dabber partyfaktoren sakte men sikkert av. Eksempelvis, samme hvor hardt det går for seg på vorset, spritflaska tømmes i likhet med selvrespekten og vi er i godt samspill med de andre rundt oss, men med engang noen dropper  "la oss dra ut på byen"-bomben, så er det nesten som om vi glemmer at vi er fulle. Plutselig blir vi edru i et øyeblikk, ser på hverandre og nikker. Det betyr at nok er nok, nå skal vi hjem.

 

Men poenget er vel at vi føler oss litt for unge til å være? såpass kjedelige? Kan godt hende dette ikke er et veldig merkelig fenomen i det norske landstrakte land, men innad våre vennegjenger, så anses det faktisk som litt merkverdig. Og det er litt trist, for det er ikke slik at vi egentlig har "lyst" til å være "kjedelige", men å spe penger ned i bartenderens kjeft og å få øresus står ikke øverst på bucket-listen. Er det flere som har følt på dette i det siste?


 

Fritt utløp

Mitt navn er Isabelle, jeg har utrolig mange tanker om alt mulig, og jeg har problemer med å overanalysere ting, bloggen hjelper meg til å få litt orden på tankene mine. I tillegg legger jeg ut tegningene og maleriene mine en gang i blant. Denne bloggen er et fritt utløp for meg med andre ord.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no